01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
Şanlıurfa'da Mi̇l Di̇yanet-Sen Coşkusu
 
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Mil-Sen Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şimşek, Mil-Sen ve Mil-Diyanet Sen Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Çapan, Mil Büro Sen il başkanı Abdülhamit Pehlivan, Mil Enerji Sen il başkanı Memduh Yıldız, ilçe başkanları ve din görevlilerinin katıldığı Şanlıurfa buluşmasında genel başkanlar önümüzdeki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak önemli mesajlar verdiler.
Toplantıda konuşan Genel Başkan Çelik; Mil-Sen kurulduktan sonra sendikacılığa bir kalite geldiğini, doğru muhalefetin tüm sendikaları da çalıştırdığını ve sendikacıların üyelerini hatırlar hale geldiğini ifade etti.
Genel Başkan Gül ise, Teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini, sadece Şanlıurfa’dan değil, ülkemizin her bir köşesinden Mil-Diyanet Sen’e ciddi bir teveccüh olduğunu ifade ederek yetkiyi devralma hedefine doğru emin adımlarla yürüdüklerini açıkladı.
Toplantıya katılan din görevlilerine ve ev sahibi İl Başkanı Ömer Çapan’a teşekkür eden Gül, "Önce Ahlak ve Maneviyat" ilkesinden taviz vermeden yola devam edeceklerini ve Diyanet camiasına en hayırlı hizmetleri yapacaklarını da belirtti.
surf 1
 
surf 1
 
Mil-Sen heyeti, Şanlıurfa Yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.
Teşkilat çalışmaları kapsamında Anadolu'yu karış karış gezen Mil-Sen heyeti, Şanlıurfa yöneticileri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Şanlıurfa için artık alternatif var, Mil-Sen var.
 
surfa 1
 
surfa 1
 
Gaziantep İstişare Toplantısı ve Ziyaretleri
 
Mil-Sen heyeti, Gaziantep Yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.
Teşkilat çalışmaları kapsamında Anadolu'yu karış karış gezen Mil-Sen heyeti, Gaziantep yöneticileri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Gaziantep için artık alternatif var, Mil-Sen var.
 antp1 1
 
antp1 1
 
Ni̇zi̇p / Kızılay Başkanı Zi̇yareti̇
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Nizip Kızılay Başkanını ziyaret ettiler.
Aynı zamanda İmam-Hatip olan Kızılay Başkanı Müslüm Taşdemir'i makamında ziyaret eden heyet, Kızılay başkanlığına seçilmesinden dolayı Müslüm Taşdemir'i tebrik ederek başarılar diledi.
 
 281354298 744812180201425 4777714803524412681 n
 
Powered By aSa