Yazdır

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

DOĞRUYA DOĞRU YANLIŞA YANLIŞ DİYEN BİR ANLAYIŞ

Mil Diyanet Sen, Manevî İlkeli Liyakatli Sendikalar Konfederasyonu (MİL-SEN) çatısı altında "Beklenen ve Özlenen" sendikacılığı tekrardan tesis etmek için kurulan 9 sendikadan birisidir.

Mil Diyanet Sen, sendikacılık üzerinde oluşan kavga, menfaat, makam sevdası ve korku imparatorluğu gibi algıların olduğu bir dönemde bu vazifeyi yeniden almanın sorumluğunun farkında olan bir sendikadır.

Mil Diyanet Sen, kavga, menfaat, makam, çatışma, intikam, kin, haset için yola çıkmadı; "Önce Ahlak ve Maneviyat" bayrağına sarılarak camiamıza ve aziz milletimize hizmet etmek için yola çıktı. Sendikacılığın kavgadan ve menfatten ibaret olmadığını göstermek, sorumlu bir STK olduğumuzu ıspatlamak, aile ve gençlik yapısını korumaya yönelik faaliyetler yapmak gayesiyle yola çıktı. Aileleri ve gençliği ifsat eden yapılara karşı daha gür sesle haykırmak ve dur diyebilmek için kurulmuştur.

Mil Diyanet Sen, sendikanın üye gelirlerini göstermelik işlerde değil, sendikamız üyelerinin, ailelerinin hizmeti ve gençlerin eğitimi için oluşturulacak projelerde kullanarak bu sayede ülkemizin geleceği için hem maddi, hem de manevi donanıma sahip nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamak için kurulmuştur.

Mil Diyanet Sen, ülkemizin geleceğini ilgilendiren her konuda fikrini beyan etmek, çözüm önerileri sunmak için, karanlıklara küfür etmek yerine, karanlıklara bir kandil yakabilmek için, yapılan güzel hizmetlere teşekkür etmek, eksik yapılanları tamamlamak, yanlışları da düzeltmek için, koşulsuz şartsız hakkın yanında durmak için, güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğunu göstermek için, sendika için memur değil, memur için Sendika anlayışını hakim kılmak için kurulmuştur.

Millî değerlere önem veren ‘Önce Ahlâk ve Maneviyat" diyen, ilkeli ve liyakatli din gönüllüsü kardeşlerimizi Mil- Diyanet Sen çatısı altında hizmet etmeye ve üye olmaya davet ediyoruz.

Gelin sendikacılık üzerindeki tüm kötü algıları yıkalım ve iyiliği, güzelliği, adaleti ve hakikati yayalım.