01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Ebaş ile bir görüşme gerçekleştirdi.

02 Mart Perşembe günü Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmeye DİB Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcıları ve Denetim Kurulu Başkanı Salim Oyuncu katıldı.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerin ağırlıklı olarak ele alındığı nezaket ziyaretinde karşılıklı duygu ve düşünceler dile getirildi. Diyanet personelinin deprem bölgelerinde ve depremzedelerin yerleştirildiği illerde canla başla hizmet ettiği ifade edildi. Genel Başkan Gül de, Diyanet’e ve çalışanlarına karşı yapılan saldırılarda ilk refleksi Mil-Diyanet Sen’in gösterdiğini ve anında tepki gösterdiğini söyledi.

30 dakika süren ve genel olarak olumlu bir havanın hakim olduğu ziyaret, en yakın zamanda yeniden bir araya gelmek temennileriyle sona erdi.

erbsmils 1

erbsmils 1

 

Powered By aSa