01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

LGBT derneklerinin para kaynaklarından biri olarak dikkat çeken Osman Kavala’nın üyesi olduğu Açık Toplum Vakfı’nın, LGBT’ci dernek ve vakıflara 1 milyon 384 bin TL para aktardığı bilinmektedir.

Ancak bunun bilinmesi yeterli değildir. Ülkemizi yönetenler, neslimizi ifsat eden bu tür dernek ve vakıflara kaynak aktaran diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da yönelik yaptırım ve cezai müeyyideler uygulamalıdır. Kaynak aktarmak suç ise, kaynak aktarılan LGBT’ci dernek ve vakıflara yönelik de müeyyideler uygulanması gerekmiyor mu?

LGBT üyesi olmak, onu desteklemek gayri ahlakidir ve bunun toplumun her kesimi tarafından düzeltilmesi gerekir. İdareciler ise, yapacakları bir düzenleme ile bu ahlaksızlığın önüne geçmesi gerekir.

Mil-Diyanet Sen olarak bunları sadece konuşmakla kalmadık, bu kötülüğün düzelmesi ve LGBT’ci dernek ve vakıfların kapatılması için elimizle dilekçe de verdik.

Artık yeter! Ülkemizin yöneticilerinin görevi sadece bunları konuşmak değil, aziz milletimizin tertemiz neslini ifsat eden LGBT’ci tüm dernek ve vakıfları kapatmaktır.

Çıkarılmasını teklif ettiğimiz “Manevi ve Ahlaki Kalkınma Yasası" ile toplumu ifsat eden LGBT dernekleri ve benzeri tüm örgütlerin faaliyetleri yasaklanmalı, tertemiz neslimizin ifsat edilmesinin önüne geçilmelidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Celaleddin GÜL

                                                                                                                               Genel Başkan

Powered By aSa