01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
İSTANBUL İSTİŞARE TOPLANTIMIZI YAPTIK
Genel Başkan Celaleddin Gül İstanbul teşkilatımızın tertip ettiği istişare toplantısına katıldı. Önümüzdeki sürece ilişkin yeni kararlar alındı. Diyanet'in Parlayan Yıldızı Mil Diyanet Sen İstanbul'da da yetkiyi devralmaya geliyor.
 
ist istisare
 
 
KAĞITHANE MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kağıthane Müftüsü Adem Karadeniz’i ziyaret etti.
Beraberinde, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, İstanbul İl Başkanı Ahmet Aybar ve İlçe başkanlarıyla yaptığı ziyarette Genel Başkan Gül, İlçe Müftüsü Karadeniz’e, sendikasının teşkilatlanma çalışmalarını, kısa zamanda Diyanet camiasının teveccühlerini nasıl kazandıklarını ifade etti ve Kağıthane’ye atanmasından dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Görüşmede, İlçe Müftülüğünün hizmetlerine değinen Müftü Karadeniz, ziyaretlerinden dolayı Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti ve başarılar diledi.
Mil-Diyanet Sen heyeti olarak, Kağıthane Müftümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyoruz.
 
kagithane
 
İSTANBUL'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Mil-Diyanet Sen'e tüm ülke çapında teveccüh gösterilirken, İstanbul'da da iltihaklar devam etmektedir. “Bize üye olmanıza sebep nedir” sorumuza hitaben; üyelerimizin “Mil-Diyanet Sen yöneticilerinde samimiyet, mesajlarında içtenlik, açıklamalarında haklılık gördük. Ülke gündemini takip etmeleri, cesur olmaları ve sadece camianın değil, ülkenin sorunlarına getirdikleri çözüm önerileri bizleri Mil-Diyanet Sen’e üye olmaya sevketti” ifadeleri manidardı.
İstanbul'da bayrak değişimine ihtiyaç hasıl olmuştur. Özverili çalışmalarından dolayı Ahmet Aybar başkanımıza teşekkür ediyor, emaneti devralan Yılmaz Kütükçüoğlu başkanımızı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz.
Diyanet camiamıza hak ettiği hizmetleri yapmak üzere Emin Adımlarla ve Emin Adamlarla yetkiye kilitlendik biiznillah.
Unutmayın; Biz, gücü etkisinde olan ve gücünü üyelerinden alan bir sendikayız.
 
gorev degisimi
 
İSTANBUL SULTANGAZİ DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI.
Mil Diyanet Sen Genel başkanı Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet Sultangazi ilçesinde görev yapan din görevlisi kardeşlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
 
sultangzi
 
SULTANGAZİ
İstanbul Sultangazi ilçe müftüsü Hadi Keskin hocamızı ve müftülük personelini ziyaret ettik. Değerli ilçe müftümüze teşekkür ediyoruz.
 
sultangazi
 

GAZİOSMANPAŞA

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçe müftüsü Paşa Bektaş hocamızı ve müftülük personelini ziyaret ettik. Değerli ilçe müftümüze teşekkür ediyoruz.

gaziosmanpasa

 

GENEL BAŞKAN GÜL ARNAVUTKÖY'DE
Mil Diyanet Sen Genel başkanı Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet Arnavutköy ilçesinde görev yapan din görevlisi kardeşlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. İlçe başkanı Akın Altun'un tertip ettiği toplantı hayırlara vesile olsun inşallah. İstanbul Arnavutköy ilçe müftüsü Arif Yeşiloğlu hocamızı ve müftülük personelini ziyaret ettik. Değerli ilçe müftümüze teşekkür ediyoruz.
 
arnavutkoy
 
arnavutkoy2
 
BEYLİKDÜZÜ DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI
Mil Diyanet Sen Beylikdüzü ilçe başkanı Yusuf Taş'ın tertip ettiği din görevlileri buluşması programı dün gece gerçekleştirildi. Programa Genel başkan Gül'ün yanı sıra genel başkan yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve il başkanı Yılmaz Kütükçüoğlu da katıldı.
 
beylikduzu
 
 
TABELASI İNDİRİLEN O KUR'AN KURSUNA GİTTİK
İstanbul Beyoğlu Akşemsettin Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu tabelası mevcut dernek tarafından bir gece ansızın indirilmiş ve kapısına kilit vurulmuştu.
Beyoğlu müftümüzün girişimiyle polis nezaretinde kilit sökülmüş ve Kur'an Kursu tekrar açılmıştı. Bununla da yetinmeyen dernek yönetimi cami görevlilerine hakaretler savurmuş, aldıkları ani bir kararla görevlilerin oturdukları lojman için yüklü miktarlarda kira talebinde bulunmuşlardı.
Sendika olarak konuyla ilgili bir açıklama yapmış konunun takipçisi olacağımızı ifade etmiştik.
İşte Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül İstanbul Beyoğlu Akşemsettin Camii'ne giderek orada açıklamalarda bulunmuştur
 
tabela
 
BEYOĞLU İLÇE MÜFTÜSÜ MEHMET İZCİ HOCAMIZI ZİYARET ETTİK.
 

beyoglu

 

ÇAYIROVA İlçe müftüsü İsmail Keskin hocamızı ve daire çalışanlarını ziyaret ettik.

 

çayırova

 

DARICA İlçe müftüsü Zeynel Abidin Çınar hocamızı ve daire çalışanlarını ziyaret ettik.

darica

 

YETKİYİ DEVRALDIĞIMIZ DİLOVASI’NDA BULUŞTUK
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kocaeli İl başkanlığının düzenlediği "Üyelerle Buluşma" programına katıldı.
Mil-Diyanet Sen genel başkan Yardımcısı ve Kocaeli İl Başkanı Halil Fıngaloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemekli buluşmaya Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Dilovası İlçe Başkanı Alim Özbek ve üyeler katıldılar.
Din görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma programında her bir din görevlisi ile tek tek hasbihal eden genel başkan Gül, görevli kardeşlerimizin sorunlarını yerinde dinledi ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Daha 3’üncü yılını dolduran sendikamız, personeli yerinde ziyaret ederek, yaptığı icraat ve sunduğu çözüm önerileriyle takip ve tercih edilen sendika haline gelmiştir. İşte biz bu yüzden oturan sendikacılık değil, saha sendikacılığı yaptığımız için burada yetkiyi devraldık. Yüzde 125 oranında bir büyüme ile kısa zamanda en hızlı büyüyen ve üye sayısını en çok artıran sendika olduk. İnşaallah vermiş olduğunuz destekle ülke çapında da yetkiyi devralacak ve sarı sendikacılık değil, gerçek sendikacılığın ve camiamızın layık olduğu sendikacılığın nasıl yapıldığını göstereceğiz.”
Buluşmanın sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden Gül, dilek ve temennileri de dinledikten sonra Dilovası’ndan ayrıldı.

DİLOVASI İlçe müftüsü Recep Apaydın hocamızı ve daire çalışanlarını ziyaret ettik.

 

dilovasi

dilovasi2

 

GEBZE İlçe müftüsü Mahmut Çakır hocamızı ve daire çalışanlarını ziyaret ettik.

 

gebze

 

 
 
 

 
 
Powered By aSa