01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Kurulduğu günden itibaren, topyekun toplumu ifsat eden LGBT derneklerinin kapatılması için uğraş veren Mil-Diyanet Sen heyeti, “Ailelerimizle Ailemiz İçin Buluşuyoruz” mitingi ve yürüyüşüne katıldı.

Çocuklarımızın LGBT dayatmasından korunması için, 18 Eylül Pazar günü İstanbul Saraçhane Parkında gerçekleşen miting ve yürüyüşe Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, İstanbul İl Başkanı Ahmet Aybar, ilçe başkanları, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Binlerce vatandaşın katıldığı LGBT karşıtı mitinge ilişkin açıklama yapan Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik şunları söyledi: “Son yıllarda LGBT hareketinin toplumsallaşması için özellikle ülkemiz-de ve dünya çapında çalışmalar yapılmakta ve bu çalışmalar uluslararası kurum ve kuruluşların fon desteği ile bir dayatmaya dönüşmektedir. LGBT’li bireyler, toplumun temel yapı taşı olan aileyi ve aileyi oluşturan bireylerin fiziksel yapısını bozup ruhsal açıdan sağlıklı bireylerin yetişmesini engellemeye ve eşcinsel sapkınlık ile toplumun temel taşı olan aileyi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. İşte bugün bu LGBT sapkınlığından ailelerimizi korumak için buraya geldik.”

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ise şunları kaydetti: “Mil-Diyanet Sen olarak ülke çapında başlattığımız "LGBT ile mücadele" çalışmaları az da olsa karşılık bulmaya başlamış, birlikte çalışmaya çağırdığımız duyarlı sivil toplum kuruluşları çağrımıza olumlu cevap vermişlerdir. Ancak aile ve gençliği ifsat etmek isteyenlerin sesi daha gür çıkmakta ve bizlerin sesini bastırmak istemektedirler. Ülkemizde aileyi ve toplumu ifsat etmek gayesiyle faaliyet gösteren sözde kadın dernekleri ve dışardan fonlanan LGBT örgütlerinin tepkilerine aldırış edilmemelidir. LGBT destekçisi televizyon kanalları ve sosyal medyanın algı operasyonlarının etkisinde kalınmamalı, aziz milletimiz sapkın dernekler konusunda bilinçlenerek ailesine ve gençliğine sahip çıkmalıdır.”

Ülkenin yöneticilerini de görevlerini yapmaya davet eden Gül sözlerini şöyle tamamladı: “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Diyanet ve RTÜK, aileyi ve gençliği bu sapkın yapılardan koruma konusunda ortak çalışmalar yürütmelidir. İçişleri Bakanlığı, halen faaliyet gösteren LGBT derneklerinin tüm faaliyetlerini mercek altına almalı bu derneklerin kapatılması için acilen bir çalışma yürütmelidir. Mil-Diyanet Sen olarak LGBT derneklerinin kapatılması için İçişleri Bakanlığına dilekçe vermiştik. Şimdi soruyoruz: “ABD, Avrupa Birliği ülkeleri ve dünyaca ünlü dev şirketler tarafından milyon dolarlarla desteklenen LGBT dernekleri hakkında ülkemizde başlatılmış bir inceleme var mıdır? Bu dernekler kendilerine aktarılan milyon dolarlarla hangi çalışmaları yapmışlardır? Aile ve gençliği ifsat ederek ahlaksızlığı meşru gibi gösteren bu dernekler ne zaman kapatılacaktır? Daha neyi bekliyorsunuz? Mil-Diyanet Sen bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır.”

LGBT sapkınlığı tehlikesi konusunda ülkemiz insanını uyaran ve uyandıran, LGBT harflerinin ne anlama geldiğini düşündüren, merak ettiren ve ülkenin gündeminde tutan Mil-Diyanet Sen hayırlı işlerde motor, şer işlere ise firen olmaya devam edecektir.
#MİLDİYANETSEN

Powered By aSa