01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

alliMemur Sen genel başkanı Ali Yalçın‘ın Twitter’da yapmış olduğu ve meslek grupları arasında ayrımcılığa ve fitneye sebep olan paylaşımı, kamu görevlileri arasında tam bir hayal kırıklığına neden oldu.

“Filyasyon görevi öğretmenlerin asli vazifesi değildir” diyen Sayın Ali Yalçın’a soruyoruz!
Filyasyon görevi din görevlilerimizin ve diğer meslek gruplarımızın asli görevi mi? Bu nasıl bir aymazlıktır.

Âli Yalçın bey, vefa sosyal destek gruplarında adeta sadece öğretmenlerin görev aldığını ima ederek, başta din görevlerimiz olmak üzere diğer bütün meslek gruplarını yok saymıştır.

70 bin kadrosuyla vefa sosyal destek gruplarında 7/24 çalışan din görevlerimizi yok Sayan Ali Yalçın’a kızmıyoruz; Memur-Sen’e bağlı yetkili sendika Diyanet-Sen’e sesleniyoruz: “ 70.000 din görevlisini yok Sayan Ali Yalçın’a vereceğiniz bir cevabınız yok mu?

Bu zorlu Pandemi sürecinde bütün meslek grupları, başta sağlık personelimiz olmak üzere, öğretmenlerimiz, din görevlilerimiz, bütün memurlar 7/24 devletinin ve milletinin yanında olmuş, kaymakamlıkların ve valiliklerin verdiği bütün görevleri seve seve yerine getirmiştir.

Ayrıca sekiz aydır okulların kapalı olduğu gerçeğini unutarak, Ali Yalçın’ın sadece kendi meslek gruplarını kayırması ve buradan bir menfaat devşirmeye kalkışması asla kendisine yakışmamıştır.

Ali Yalçın tüm kamu görevlilerinden özellikle de din görevlilerimizden özür dilemelidir.

Celaleddin GÜL
Genel Başkan

Powered By aSa