01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Sayın CUMHURBAŞKANIM

Tüm siyasi partileri, TBMM’yi, RTÜK’ü, Aile Bakanlığını, tüm STK’ları, tüm dernek ve vakıfları, izan sahibi yerel ve ulusal medyamızı, Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve Yüce Milletimizi göreve çağırıyoruz. Koronavirüs’ten daha tehlikeli olan İstanbul Sözleşmesi’nden kaynaklı Netflix adlı siteye ve yayına gireceğini duyurduğu Aşk 101 LGBT dizisine karşı gerekli tedbirleri alalım.

Kutsal aile yapısını tahrip ettiği için İngiltere, Rusya, Ermenistan, Çekya, Bulgaristan ve birçok Avrupa ülkesinin bile imzalamadığı, ama ülkemizde  meclisten tüm siyasi partilerin ittifakı ile kabul edilen 6284 sayılı kanun ( İstanbul Sözleşmesi) LGBT’cilerin yere göğe sığdıramadığı anlaşmadır.

İstanbul sözleşmesi LGBT’yi meşru hale getirmiş ve gelinen noktada Netflix isimli kanal LGBT dizisi projesinde başrol oyuncusuna büyük sahabe Hz. Osman (r.a)'ın ismini vermiştir. Müslüman milletimizle dalga geçer gibi Ramazan-ı Şerif ayının başlangıcı olan 24 Nisan günü Netflix'in 3. Türk yapımı dizisi olarak duyurduğu Aşk 101 dizisi Türkiye’de yayına gireceğini duyurmuştur.

 

Sayın CUMHURBAŞKANIM

Devletimizin başı olarak, Ramazan ayının ilk günü LGBT Aşk 101 dizisi yayınlama kararı alarak İslam’a ve Müslüman milletimizin değerlerine açıkça saldıran Netflix’e erişimi Lütfen engelleyiniz.

Mil-Diyanet Sen, daha kurulduğu ilk günden itibaren ülkemizin milli ve manevi değerlerine zarar verecek her türlü iş ve işlemlere karşı gerekli tepkiyi göstermiş, kamuoyu oluşturma noktasında gerekli çabayı harcamıştır. İstanbul Sözleşmesi başta olmak üzere aile yapımıza zarar veren her türlü ahlaksız TV diziler için, Aile Bakanlığımızı, RTÜK’ü ve tüm yetkilileri göreve davet etmiştir ve etmeye de devam edecektir.

 

Celaleddin GÜL

Genel BAŞKAN

 

İşte O İğrenç Haber

 

Powered By aSa