01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

 

İstanbul Üniversitesinde çalışan doktor ve akademisyenlerden oluşan 11 isim, kaleme aldığı makalede; henüz reşit olmamış 22 çocuğun ameliyat ile cinsiyetlerinin nasıl değiştirildiğini anlatmışlar.

Rivayetlere göre, bu skandal çalışmada 7 çocukta 18 yaşından önce geri dönüşü mümkün olmayan cinsiyet değiştirme ameliyatları yapıldığı da yazıyor.

BU DOKTORLAR DURDURULMALIDIR
Türkiye’de, Mil-Diyanet Sen olarak derneklerinin kapatılmasını talep ettiğimiz LGBT’yi özendiren ve normalleştiren propagandaların sonucunda, ‘cinsiyet hoşnutsuzluğu’ başlamış, bu gençlerin sayısı gün geçtikçe artmış ve 15-16 yaşlarındaki çocuklar cinsiyetini değiştirir hale gelmiştir. Cinsiyet değiştirme ameliyatı yapan bu doktorlar mutlaka durdurulmalıdır.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ
Önce Ahlâk ve Maneviyat sloganıyla yola çıkan Mil-Diyanet Sen olarak, tıbbî ilkelere ve yasalara aykırı olan bu işlemi yapanlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunuyor, yetkilileri ve savcıları göreve davet ediyoruz.

Diğer yandan, LGBT derneklerinin kapatılması ve tüm faaliyetlerinin durdurulması için verdiğimiz dilekçe yürürlüğe girmediği sürece, sapkınlıklar artacak ve bu tür menfi haberlere daha çok şahit olacağız demektir.

 

Mil-Diyanet Sen
Genel Merkezi

Powered By aSa