01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
  • Üye buluşmaları kapsamında Ege Bölgesi temsilcilikleri ve üyelerle bir araya gelindi. Yaklaşık 5 gün süren ziyaretlerine Bursa İnegöl ile başlayan Mil-Diyanetsen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İl Müftü Yardımcısı Ömer Ayan’ı daha sonra Bursa Orhangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun ve Müftülük çalışanlarını ziyaret etti.

 

  • Ziyaretler kapsamında Balıkesir’de yoğun bir katılımla istişare toplantısı yapılarak genel bir değerlendirme yapıldı. Ardından Genel Başkan ve ekibinin Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’yu ziyareti sonrası üye buluşması gerçekleştirildi.

 

  • Aydın İl Temsilciliğimizin ev sahipliğinde Aydın İl Müftümüz Hasan Güneş’in makamında gerçekleştirilen ziyaret sonrası İl Temsilcilerimiz, yönetim ve üyelerimizle sendikal çalışmalarımız ile ilgili görüşerek, talepleri değerlendirildi.

 

  • Mil- Diyanetsen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve Yönetimi Ege Bölgesi Teşkilat çalışmaları kapsamında Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Müftülük personelini ziyaret etti . Muğla İl Müftülüğü ziyareti ve üye buluşmasına Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu da katıldı.

 

  • Ege Bölgesi çalışmaları kapsamında son durak olarak Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu ziyaret eden Genel Başkan Gül ve beraberindeki heyet İl Müftülüğü Personeli ve üyelerle bir süre sohbet ettikten sonra Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Dini Yüksek İhtisas Merkezi müdürlüğüne atanan Ahmet Şamil Ok’u tebrik eden Gül daha sonra üyelerle bir araya geldi.

 

  • İl ziyaretleri ve bölge çalışmalarımızla sahada olmaya, yetkiyi devralma hedefi ile ülkenin dört bir yanında üyelerimiz ile buluşmaya devam eden sendikamız yapmış olduğu ziyaretlerde büyük bir teveccüh ve ilgi ile karşılandı. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında çok güzel programlar icra eden İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederiz.
Powered By aSa