01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Sayın Aile BAKANIM!

“Genç Evlilik Mağduru” Binlerce Ailenin ‘Şarkıcı SILA’ Kadar Değeri Yok mu?

Milli ve manevi değerlerden uzak bir şekilde nikahsız ilişki yaşadığı oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek ‘mağdur kadın’ profiliyle ülke gündemine oturtulan şarkıcı Sıla’yı büyük tepkilere rağmen arayarak destek vermiştiniz.

Sayın BAKANIM!
Türkiye’nin birçok yerinde genç yaşta evlendikleri için haklarında açılan kamu davaları sonucunda binlerce kişi “tecavüzcü” yaftası ile senelerce hapis cezasına çarptırılarak eşlerinden ve çocuklarından ayrı bırakıldılar ve tecavüzcülerle aynı kategoride değerlendirilip onlarla aynı koğuşlarda yatırıldılar.

Genç evlendiği için yuvası yıkılan, kocası hapse atıldığı için evladını babasız büyütmek zorunda kalan genç evlilik mağduru binlerce kadın, "Tecavüzcü Değil Biz Aileyiz" diye feryat ederken, neden ‘SILA’ ile ilgilendiğiniz kadar bu ailelerle ilgilenmiyorsunuz?


AB destekli feminist kadın derneklerinin mağdur olan binlerce aile bireylerini tecavüzcüler olarak niteleyip kamuoyu oluşturduklarını Aile Bakanı olarak, mutlaka takip ediyor ve görüyorsunuzdur.

TBMM’de kabul edilen son infaz yasasından suç işlemiş binlerce kişi faydalandırılırken, neden son anda “Genç evliler hapisten çıkarsa gerçek tecavüzcüler de çıkar” diyenleri sevindirerek torba yasadan çıkarıldılar?

TBMM’de grubu bulunan partilerimiz ve kıymetli milletvekillerimiz tecavüzü ve meşru evliliği ayıramayacak durumda mıdır?

Sayın BAKANIM!

Sizlerin öncülüğünde TBMM’nin, bu mağduriyeti bir an önce gidermesini talep ediyoruz. Lütfen bu ailelere ve evlatlarına kulak veriniz, onlara sahip çıkınız.

Bir çift sözüm de sözüm ona milyonluk Yetkili Sendikalara olacak:

Sizler, aldığınız 40-50-60-70 binlik maaşlarınızla evlerinizde çoluk çocuğunuzla oturup ‘Evde Kal Türkiyem’ diye slogan atacağınıza, “Genç Evlilik Mağduru” ve ’28 Şubat Mağduru’ on binlerce aileye sahip çıkınız.

Haaa …Pardon, onlar memur olmadıkları için sendikalarınıza üye olamıyorlar değil mi?

 

Celaleddin GÜL

Genel Başkan

Powered By aSa