01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

HADDİNİ BİL TİP’SİZ(!)

TİP Milletvekili Sera KADIGİL, karma eğitim üzerinden tekrar Müslümanları hedef alarak, 'Bir avuç gerici yobaz istiyor diye kız okulları açamazsınız, açtırmayacağız' demiş.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e hitaben; ‘Adına Milli Eğitim Bakanı denen sarayın atanmış ve hadsiz memuru’ şeklinde küstahça ifadelerde bulunan Sera KADIGİL’e ifadelerini iade ediyor ve sorumlu Mil-Diyanet Sen olarak şunları söylüyoruz:

“Bir avuç gerici yobaz biz değiliz, aksine bir avuç laik yobaz ve fosil sizlersiniz. Dünyanın birçok ülkesinde binlerce kız okulu var. Siz laik yobazların kıblesi olarak kabul ettiğiniz ABD ve Avrupa ülkelerinde de sadece kızların eğitim gördüğü okullar var. Batsın sizin dinsizlik olarak algıladığınız laiklik anlayışınız.”

 Mil-Diyanet Sen olarak Milli Eğitim Bakanımızın yanındayız, kız okulları açılması fikrini sonuna kadar destekliyoruz ve bunun için mücadele de edeceğiz.

 İslam’a, bin yıl hamilik ve sancaktarlık yapmış aziz milletimizin bu makul istek ve talebine karşı çıkan, her fırsatta İslam’a, Diyanet’e, din görevlilerimize, İslami değerlerimize ve kutsallarımıza saldıran, sadece iki TİP’siz şarlatanın değil, kim olursa olsun karşısında duracağız. 25.07.2023

Celaleddin GÜL- Genel Başkan

 
Powered By aSa